Wildcharge

Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να φορτίσετε το iPhone (και το 3G[S]) σας χωρίς καλώδια, μόνο με ένα ειδικό κάλυμμα; Wildcharge ονομάζεται και κάνει ακριβώς αυτό!


Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να φορτίσετε το iPhone (και το 3G[S]) σας χωρίς καλώδια, μόνο με ένα ειδικό κάλυμμα; Wildcharge ονομάζεται και κάνει ακριβώς αυτό!

25 Ιουνίου 2009, 10:05


Τα περιφερειακά που έχουν εμφανισθεί στην αγορά για το κινητό τηλέφωνο της Apple, είναι επιεικώς χαρακτηριζόμενα πολλά και διαφορετικά, ενώ αναμένουμε μια αρμάδα νέων, πρωτοποριακών μικρο-συσκευών χάρη στο νέο Λειτουργικό Σύστημα OS 3.0 που φορούν πλέον τα iPhone – iPod Touch αλλά και το νέο iPhone 3G[S]. Ανάμεσα στα ήδη υπάρχοντα gadget μας έκανε εντύπωση το WildCharge Skin, ένα εξωτερικό κάλυμμα για το iPhone αλλά και το νέο iPhone 3G[S], από την ομώνυμη εταιρεία WildCharge Inc. που υπόσχεται φόρτιση του τηλεφώνου…χωρίς καλώδια!

Το «μαγικό» επιτυγχάνεται απλά φορώντας το κάλυμμα στο iPhone σας -σημειωτέων ότι μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την συσκευή χωρίς πρόβλημα- και απλά την τοποθετείτε πάνω στο ειδικό «πατάκι» WildCharger Pad και αυτό ήταν όλο. Η συσκευή φορτίζει κανονικά, χωρίς καλώδια. Στην ουσία το ένα και μοναδικό καλώδιο το έχει το pad και είναι εκείνο που προορίζεται για την πρίζα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος του τοίχου. Από εκεί και πέρα η φόρτιση πραγματοποιείται αφήνοντας το iPhone πάνω στο pad, δεδομένου σαφώς ότι είναι «ντυμένο» με το WildCharge Skin – τόσο εύκολα και απλά όσο ακούγεται. Η τιμή του Skin είναι στα 34,99 δολάρια (24,9 ευρώ) ενώ του πακέτου WildCharger Pad + Skin είναι στα 79,99 δολάρια αντίστοιχα (56,93 ευρώ). Περισσότερες πληροφορίες: http://www.wildcharge.com/index.cfm/fuseaction/category.display/category_

id/269/WildCharge_adapters_Apple&CFID=21849642&CFTOKEN=97411307