Εντυπωσιακή πτώση ουράνιου σώματος, αντιληπτή και στα Γιάννενα





Πτώση ουράνιου σώματος... αγνώστων λοιπών στοιχείων, προκάλεσε το βράδυ του Σαββάτου εντύπωση και θαυμασμό, σε όσους είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν το θέαμα. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν πολλοί οι Γιαννιώτες, που στις εννέα το βράδυ περίπου είδαν ένα φλεγόμενο αντικείμενο, πράσινου ανοιχτού χρώματος, να κινείται στον ουρανό... Οι μαρτυρίες που έφτασαν στο Epiruspost.gr είναι από την περιοχή της Κιάφας. «Καθόμασταν μία μεγάλη παρέα στο μπαλκόνι. Ξαφνικά είδαμε όλοι ένα περίεργο αντικείμενο να κινείται με κατεύθυνση από το νότο προς το βορρά. Φλέγονταν. Ανάμεσα στις φλόγες διακρίνονταν το χρώμα του. Πράσινο ανοιχτό. Η ταχύτητά του δεν ήταν μεγάλη και η τροχιά του ήταν περίπου αυτή του αεροπλάνου όταν έρχεται από την Αθήνα και κατευθύνεται στο αεροδρόμιο για προσγείωση», είπαν οι άνθρωποι που παρακολούθησαν το περίεργο αντικείμενο και συνέχισαν: «Το βλέπαμε μέχρι που χάθηκε πίσω από τις πολυκατοικίες. Υποθέσαμε ότι μπορεί και να έπεσε. Το παρατηρούσαμε για αρκετά λεπτά».

Και φυσικά διευκρίνιζαν ότι δεν παρακολουθούν ταινίες επιστημονικής φαντασίας, ούτε ανήκουν στην κατηγορία αυτών που λατρεύουν τις ιστορίες με τα ιπτάμενα αντικείμενα αγνώστου ταυτότητας.


«Ήταν σαν κομήτης που έπεφτε στην γη. Ήταν εντυπωσιακό το πράσινο χρώμα του. η φορά του όμως δεν ήταν κάθετη» ανέφερε άλλος αυτόπτης μάρτυρας που είδε το αντικείμενο από το κέντρο της πόλης.

Μαρτυρία ανθρώπου που είδε το περίεργο ουράνιο σώμα

Χθες το βράδυ λάβαμε το παρακάτω μήνυμα με τίτλο "Έπεσε Μετεωρίτης στην Ελλάδα;"... Όπως καταλάβαμε σήμερα είναι πραγματική μαρτυρία για το περίεργο ιπτάμενο αντικείμενο!

"ΠΡΙΝ 2 ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΠΩΣ ΤΑΞΙΔΕΥΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΠΑΤΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ...

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΑΝ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΚΟΜΗΤΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΤΗ , ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΗ.

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΕ.. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΤΙ.. Κ ΕΠΕΦΤΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ.

ΑΣΤΕΡΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ!

Η ΠΥΡΙΝΗ ΜΠΑΛΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΥΡΑ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ!

ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΜΑΞΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑΝ."

Εντυπωσιακή πτώση ουράνιου σώματος έγινε αντιληπτή από κατοίκους στη Βόρεια Ελλάδα


Πτώση ουράνιου σώματος προκάλεσε χτες το βράδυ εντύπωση στους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας.

Η πτώση ήταν ορατή ακόμα και από την ΠΓΔΜ και την Αλβανία, ενώ καταγράφηκε και από τον πύργο ελέγχου του Αεροδρομίου Μακεδονίας, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ3...

Ο καθηγητής Αστρονομίας, Σταύρος Αυγολούπης, απέδωσε την εντυπωσιακή λάμψη στο διόλου σπάνιο «φαινόμενο της βολίδας», που εκδηλώνεται σε ανύποπτο χρόνο.

Το χτεσινό φαινόμενο δεν κατέγραψε το Αστεροσκοπείο Θεσσαλονίκης.