Nεκρανάσταση στον τελευταίο κύκλο του lost;

Λίγες μέρες μετά το τέλος του 5ου κύκλου του «Lost» (στην Ελλάδα προβάλλεται από τη Nova και η αυλαία θα πέσει στις 5 Ιουλίου) και οι φήμες για… νεκρανάσταση όλων των ηρώων στον 6ο και τελευταίο κύκλο επεισοδίων της δημοφιλούς σειράς έχουν φουντώσει.
Αφορμή ήταν μια ανάρτηση στο twitter σύμφωνα με την οποία ο Τσάρλι και η Σάνον θα επιστρέψουν για 4 και 6 επεισόδια αντίστοιχα και...
μια δεύτερη συμπληρωματική που έλεγε ότι στα νέα επεισόδια που θα ξεκινήσουν το 2010 θα επιστρέψουν όλοι οι χαρακτήρες του πρώτου κύκλου «Lost». Κι ενώ οι σεναριογράφοι απολαμβάνουν τις διακοπές τους μέχρι τα μέσα Ιουλίου (τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο), οι παραγωγοί της σειράς δεν διαψεύδουν τις πληροφορίες και απαντούν λακωνικά, «δεν έχουμε κλείσει ακόμα καμιά συνεργασία», αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Χαρακτηριστική του μυστηριώδους πέπλου που τυλίγει το φινάλε της σειράς είναι η απάντηση που δίνει η Ρεμπέκα Μάντερ (η «νεκρή» Σάρλοτ) για το ενδεχόμενο της επιστροφής της: «Ας δούμε την αλήθεια κατάματα. Στο ‘‘Lost’’ μπορούν να συμβούν τα πάντα».