Video, φωτογραφίες και μουσική άνευ υπολογιστή σε Full HD και 99 ευρώ

Media player… μια κατηγορία συσκευών που εστιάζουν αποκλειστικά στην αναπαραγωγή υλικού πολυμέσων (multimedia, ένας όρος 20ετίας που περιγράφει τον συνδυασμό video, ήχου, κειμένου και φωτογραφιών, στις μέρες μας όμως περιγράφει ότι ένα player είναι ικανό να παίξει τέτοιου είδους αρχεία). Τα media player πλέον έχουν γίνει…υπερ-συστήματα θα λέγαμε, διότι υποστηρίζουν μια μεγάλη γκάμα από τα διαθέσιμα φορμά (τύποι αρχείων), λειτουργούν χωρίς να απαιτούν την ύπαρξη υπολογιστή, δεν χρειάζεται ο χρήστης να είναι σκληροπυρηνικός «κομπιουτεράς», για να τα χρησιμοποιήσει και, το κυριότερο, προσφέρονται σε αρκετά ελκυστικές τιμές.

Ένα από αυτά είναι το νέο gadget από την A.C. Ryan και ακούει στο όνομα Playon! HD Mini. Λιλιπούτειο στην όψη, «τεράστιο» στην απόδοση: υποστηρίζοντας σχεδόν σε όλα τους γνωστούς και σύγχρονους τύπους αρχείων μουσικής, φωτογραφιών και κυρίως video (που είναι και το ζουμί της υπόθεσης), με πλήρη υποστήριξη αρχείων HD, όπως ορίζουν οι σύγχρονες απαιτήσεις, δύσκολα ο υποψήφιος αγοραστής θα βρει ψεγάδι ή κάποιο φορμά που να μην αναπαράγει αυτό το gadget (φυσικά και προβάλλει απροβλημάτιστα υπότιτλους). Το μοναδικό που χρειάζεται από πλευράς χρήστη είναι να το εξοπλίσει με έναν σκληρό δίσκο εσωτερικά (έως 1.5 TeraByte) ή εξωτερικά (δεν υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος) ή ακόμα καλύτερα σε περίπτωση που ήδη διαθέτει έναν υπολογιστή να τον συνδέσει με το Playon! HD Mini και να stream-άρει (ήτοι μεταφέρει το υλικό μέσω καλωδίου Ethernet) ότι θέλει απευθείας στην τηλεόραση / ηχοσύστημα.

Επιπλέον, αν στο χώρο υπάρχει ένα PlayStation 3, τότε και αυτό «βλέπει» μέσω Ethernet το Playon! HD Mini και ακολούθως μπορεί να «τραβήξει» από αυτό video, ήχο, φωτογραφίες και να τις προβάλλει από μόνο του στην τηλεόραση. Υποστηρίζεται μέχρι και η ανάλυση Full HD, δηλαδή 1920x1080, ώστε να απολαύσετε στην πλήρη τους ευκρίνεια τα όποια HD video έχετε ή να δείτε τις φωτογραφίες σας μεγαλοπρεπώς σε μια τηλεόραση Full HD (που πλέον διατίθενται στα 700-800 ευρώ). Πολυκάναλος ήχος, Full HD video / φωτογραφίες, υποστήριξη streaming, υπότιτλοι (και ελληνικοί βεβαίως-βεβαίως), πλήθος υποστηριζόμενων φορμά (δύσκολα θα βρείτε κάποιο να λείπει), σύνδεση μέσω (μεταξύ άλλων υποδεέστερων που περιλαμβάνονται) HDMI, με τιμή…99 ευρώ!

(περισσότερες πληροφορίες: http://www.playonhd.com/en/#info)
zougla.gr