Stuart Hughes: Nintendo Wii, iPhone μέσα στον χρυσό και τα διαμάντια


Το lifystyle και η υπερβολή δυστυχώς ή ευτυχώς πάντα θα έχουν μια θέση στην σύγχρονη και υπερ-καταναλωτική κοινωνία όπου ζούμε. Ακολούθως και η τεχνολογία πολλές φορές «ντύνεται» καταλλήλως για να ικανοποιήσει τους συμπολίτες μας που έχουν τέτοιες τάσεις και θέλουν να ξεχωρίζουν λόγω αυτών. Έτσι σκέπτεται ο Stuart Hughes και έχει ντύσει με χρυσό και διαμάντια αρκετά gadget, εν προκειμένω το Nintendo Wii και το iPhone της Apple.

Για το Wii έχουμε συνολικά 2,5 κιλά χρυσού των 22 καρατίων, που έχει χρησιμοποιηθεί ως επίστρωση από άκρη σε άκρη και τρία διαμάντια που αντικαθιστούν τα τρία εμπρόσθια κουμπιά, συνολικά 19,5 καρατίων.

Για το iPhone 3GS έχουμε λιγότερο χρυσό αλλά περισσότερα διαμάντια: 22 καρατιών ο χρυσός (και πολύ λιγότερος καθώς το iPhone δεν έχει μεγάλες επιφάνειες που μπορούν να επικαλυφθούν) και 190 (ολογράφως: εκατόν ενενήντα, για να το καταλάβουμε καλύτερα δηλαδή) διαμάντια.

Οι τιμές; Μα φυσικά λίαν προσιτές: μόλις 337.832 χιλιάδες ευρώ (299.995 λίρες Αγγλίας) για το Nintendo Wii και (ετοιμαστείτε) για το iPhone απαιτούνται «μόνο» 2.162.000 ευρώ περίπου (1.920.000 λίρες Αγγλίας). Τσάμπα πράμα με λίγα λόγια, ό,τι πρέπει για δώρο (ή δώρα, αν θέλετε και τα δύο) για την Πρωτοχρονιά. Άντε και του χρόνου!

zougla.gr