"Οργή του υπολογιστή"Αυξάνονται τα θύματα

"Οργή του υπολογιστή" (Ε-rage) βάπτισαν οι Αυστραλοί γιατροί τους... τραυματισμούς των χρηστών υπολογιστών που επιτίθενται στη συσκευή τους

"Ευλογία και κατάρα" αποτελεί ο ηλεκτρονικός υπολογιστής για όλους όσους των χρησιμοποιούν. Ο υπολογιστής μπορεί να διευκολύνει σημαντικά στη δουλειά, να βοηθήσει στην ενημέρωση και να ψυγαγωγήσει αλλά υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να σε κάνει... έξω φρενών χάνοντας πολύτιμα δεδομένα ή χαλώντας στην πιο ακατάλληλη στιγμή.

Και τότε η "χειροδικία" κατά του "δημιουργήματος του σατανά" είναι κοντά. Σταθείτε όμως. Γιατί η οργή σας μπορεί να σας στείλει στο νοσοκομείο!

Τα τραύματα που έχουν υποστεί ασθενείς επιτιθέμενοι στους υπολογιστές τους βαπτίστηκαν από τους Αυστραλούς "Οργή του υπολογιστή" (Ε-rage) και αυξάνονται σημαντικά χρόνο με το χρόνο.

Φέτος στην Αυστραλία οι τραυματίες των υπολογιστών παρουσίασαν αύξηση 34% σε σύγκριση με πέρσι και ανέρχονται σε πολλές εκατοντάδες.

Οι χρήστες των υπολογιστών, όπως λένε οι υγειονομικές αρχές, εξοργίζονται όταν η συσκευή τους παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα.

Στην οργή τους πάνω γρονθοκοπούν ή κλωτσούν τη συσκευή και κάποιες φορές την πετάνε κάτω.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο να χαλάσει η συσκευή αλλά να τραυματιστούν και οι ίδιοι που πάνε στα νοσοκομεία με τραύματα σε χέρια, πόδια ακόμα και στο κεφάλι!

Ηθικό δίδαγμα: Την επόμενη φορά που έχετε άγριες διαθέσεις κατά του κομπιούτερ σας ξανασκεφτείτε το...
http://www.skai.gr