Προκαταρκτική εξέταση εις βάρος του Σ. Κόκκαλη

Προκείμενου να διερευνηθεί εάν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σωκράτης Κόκκαλης, τέλεσε αξιόποινες πράξεις κατά παράβαση του νόμου περί βίας στα γήπεδα

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η εισαγγελία Πειραιά προκείμενου να διερευνηθεί εάν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σωκράτης Κόκκαλης, τέλεσε αξιόποινες πράξεις κατά παράβαση του νόμου περί βίας στα γήπεδα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της 23ης Νοέμβριου ο κ. Κόκκαλης φέρεται να προέτρεψε τους παίκτες του Ολυμπιακού, ενόψει του αγώνα την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό με τις φράσεις:
"Σκοτώστε τους, δεν με νοιάζει τι θα κάνετε. Δεν με νοιάζει εάν ο Παναθηναϊκός μείνει με πέντε ή με δύο παίκτες θέλω να νικήσετε".

Μηνυτήρια αναφορά για το θέμα κατέθεσε πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νίκος Πατέρας

Τονίζεται ότι την ερχόμενη Κυριακή θα διεξαχθεί στο Καραϊσκάκη ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, ενώ στο Στάδιο Ειρήνης και Φίλιας θα διεξαχθεί ο αγώνας μπάσκετ των δυο ομάδων

Την Τετάρτη ο εισαγγελέας Πειραιά συγκάλεσε σύσκεψη στην οποία θα παραβρεθούν ο αστυνομικός διευθυντής Πειραιά, εκπρόσωποι της Σούπερ Λιγκ και των δύο ομάδων, για να συζητήσουν για τα μέτρα ασφαλείας.
skai.gr