Ποιος εμφανίζεται μπροστά στα μάτια σας;;;

  Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συγκεντρώσετε το βλέμμα σας στο κέντρο της εικόνας, εκεί που είναι οι κουκίδες. Όση ώρα κοιτάτε, προσπαθήστε να μην ανοιγοκλείνετε πολύ τα μάτια σας. Όταν το σκίτσο "χαθεί", θα εμφανιστεί λευκό στην οθόνη. Τότε, ανοιγοκλείστε γρήγορα τα βλέφαρά σας! Ποιον είπατε πως είδατε;
   Μην τρομάζετε! Αν εμφανίστηκε στη λευκή οθόνη η εικόνα του Ιησού, είναι απολύτως φυσιολογικό. Αυτό συμβαίνει γιατί το σκίτσο στο οποίο συγκεντρώσατε το βλέμμα σας, ήταν έτσι κι αλλιώς η εικόνα του Χριστού , αποτυπωμένη στο "αρνητικό" της. Τα μάτια σας "συγκράτησαν" τη μορφή αυτή και όταν τα ανοιγοκλείσατε την αποτύπωσαν στο λευκό φόντο! Συνεπώς, δεν πρόκειται για "θαύμα" αλλά για ένα "παιχνίδι" των ματιών σας!
  Αν ξαναδείτε το βίντεο χωρίς να συγκεντρωθείτε στο κέντρο, ή αν ανοιγοκλείνεται κανονικά τα μάτια σας κατά τη διάρκεια προβολής του, είναι πολύ πιθανό να μην δείτε τίποτα στο τέλος!
  Προσοχή: η συχνή επανάληψη, μπορεί να προκαλέσει πονοκέφαλο γι αυτό να την αποφύγετε! Μπορείτε να δείτε την φωτογραφία, εδώ.
http://www.pyles.tv/News/Anexigita-fainomena/jesus_illusion_.aspx