Η τέλεια πετσέτα για το καλοκαίρι!


 Είμαστε πια στην καρδιά του καλοκαιριού. Όλοι προσπαθούμε να κλέβουμε χρόνο για να δροσιζόμαστε στις παραλίες. Για σας λοιπόν που αγαπάτε τη θάλασσα, τον ήλιο αλλά και τη μουσική, υπάρχει μία νέα πρόταση.
 Πρόκειται για μια πετσέτα θαλάσσης την hi-sun, που είναι η τέλεια λύση για την παραλία. Είναι μια πετσέτα, ηχείο, μαξιλάρι και σακίδιο. Παράλληλα με την ηλιοθεραπεία σας κι ενώ είστε αναπαυτικά ξαπλωμένοι, μπορείτε να ακούτε και τα αγαπημένα σας τραγούδια.
 Αυτό γίνεται γιατί η πετσέτα είναι εξοπλισμένη με δύο ηχεία, έχει ενσωματωμένη μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-ion κι έτσι μπορείτε να...
ακούτε την αγαπημένη σας μουσική για πολλές ώρες, μέσω οποιουδήποτε iPhone, iPod ή MP3 player. Διαθέτει και μία θύρα USB για την επαναφόρτιση της μπαταρίας. Είναι επίσης πολύ εύκολη η μεταφορά της, γιατί μετατρέπεται σε ένα βολικό σακίδιο. Η πετσέτα μπορεί να πλυθεί κανονικά για να διατηρείται καθαρή, διότι τα ηχεία αφαιρούνται πολύ εύκολα.
 Έτσι λοιπόν με μία όμορφη βαμβακερή πετσέτα θαλάσσης μπορείτε συγχρόνως να έχετε μαξιλάρι, ηχεία για τη μουσική της επιλογής σας και σακίδιο για την μεταφορά άλλων αντικειμένων! Κοστίζει 72$ και διατίθεται σε τέσσερα χρώματα.
 Όσοι λοιπόν αγαπάτε τα διάφορα gadget, τον ήλιο, την άνεση και τη μουσική δεν έχετε παρά να την αναζητήσετε….
http://www.pyles.tv/News/Alternative-Proposals/Music-towel.aspx