Φορτιστής από αναπτήρα αυτοκινήτου σε διπλό αναπτήρα και διπλή θύρα USB

Φορτιστής από αναπτήρα αυτοκινήτου σε διπλό αναπτήρα και διπλή θύρα USB – χρήσιμο για τις ενεργειακές ανάγκες των gadget σας


Όπως πολύ έξυπνα αναφέρεται σε μια τηλεοπτική διαφήμιση εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, η πιο συνήθης κατάσταση ανάγκης για τα gadget τη σήμερον ημέρα είναι η ενεργειακή, ήτοι είναι πιο εύκολο να μείνουν από μπαταρία, παρά από οτιδήποτε άλλο (εμβέλεια σήματος, χώρος αποθηκευτικής μνήμης). Με τον διπλό φορτιστή όμως που συνδέεται στον αναπτήρα αυτοκινήτου οι συσκευές σας πλέον δεν θα έχουν κανένα ενεργειακό φόβο.



Ο φορτιστής συνδέεται στην θέση του αναπτήρα του αυτοκινήτου, χωρίς όμως να αποκλείει την χρήση του καθώς διαθέτει επιπλέον πανομοιότυπες θύρες αναπτήρα (12V/24V) στις οποίες μπορείτε να συνδέσετε συσκευές (συνήθως παλαιότερες) για να φορτίσουν. Επίσης διαθέτει και δύο θύρες USB (των 5V/500mA) όπου σε αυτές συνδέεται σχεδόν όλη η γκάμα σύγχρονων gadget (MP3όφωνα, media players, κινητά τηλέφωνα, συσκευές GPS).



Τέλος διαθέτει ενσωματωμένη ασφάλεια (ώστε σε περίπτωση δυσλειτουργίας του φορτιστή / παροχής ρεύματος, να μην περάσει το ρεύμα «ελεύθερο» και κάψει τις συνδεδεμένες συσκευές) και ένδειξη λειτουργίας με φωτισμό LED. Τιμή 15 δολάρια Αμερικής (περίπου 10,5 ευρώ).

(περισσότερες πληροφορίες: http://www.usbgeek.com/prod_detail.php?prod_id=1121)