23 βραβεία καινοτομίας για τη Samsung στην έκθεση CES 2010

Τόσα ήταν τα βραβεία που απέσπασε η Samsung, μεταξύ των οποίων και 3 «Best of Innovations» κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης καταναλωτικών ηλεκτρονικών Consumer Electronics Show 2010, που έλαβε χώρα στο Las Vegas των Η.Π.Α. τις προηγούμενες εβδομάδες. Αναλυτικότερα, η εταιρεία τιμήθηκε με τρία βραβεία για οικολογικό σχεδιασμό, τρία για τις LED back-lit Full HD τηλεοράσεις, ένα για Plasma Full HD τηλεόραση, τρία για Blu-ray players, ένα για σύστημα home theater, δύο για digital audio players, δύο για ψηφιακές κάμερες, ένα για ψυγείο, έξι για κινητά τηλέφωνα και ένα βραβείο για multi display οθόνη.
Επιδεικνύοντας ευρεία γκάμα συσκευών τελευταίας τεχνολογίας, όπως καινοτόμα e-readers και εγκαινιάζοντας το πρώτο application store για τηλεοράσεις παγκοσμίως, η Samsung αποκάλυψε στη CES 2010 την επόμενη διάσταση στην οικιακή ψυχαγωγία, τοποθετώντας στο επίκεντρο τις σειρές των 3D προϊόντων που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον.

Η τεχνολογία 3D αλλάζει τα δεδομένα του Home Entertainment το 2010 και η Samsung πρωταγωνιστεί με μία ευρεία γκάμα προϊόντων οικιακής ψυχαγωγίας συμβατά με 3D, περιλαμβανομένων των σειρών LED 9000, 8000 και 7000, LCD και Plasma τηλεοράσεις, καθώς επίσης και Blu-ray player. Όλα αυτά τα προϊόντα είναι συμβατά με τα πολλαπλά πρότυπα 3D - συμπεριλαμβανομένων των half και full HD, καθώς και του προτύπου “Blu-ray 3D”, αναγνωρισμένο από το Blu-ray Disc Association.

Με στόχο την πώληση δέκα εκατομμυρίων τηλεοράσεων LED σε όλο τον κόσμο μέσα στο 2010, η Samsung παρουσίασε νέες προσθήκες στην υπάρχουσα ευρεία σειρά, με μοντέλα που διαθέτουν ενσωματωμένο επεξεργαστή 3D, συνδυάζοντας διαδραστικές εμπειρίες και σχεδιασμό υψηλής αισθητικής. Ωστόσο, η εταιρεία θα συνεχίσει να προσφέρει πολλαπλές επιλογές στους καταναλωτές, με μια μεγάλη ποικιλία LCD και Plasma Full HD τηλεοράσεων. Οι νέες σειρές LCD 750 και 650 διαθέτουν βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και προηγμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας, DLNA και νέο σχεδιασμό Crystal Design. Ιδιαίτερα η σειρά LCD 750 ενσωματώνει επιπλέον τα χαρακτηριστικά της νέας 3D τεχνολογίας. Πέρα από την εκπληκτική ποιότητα εικόνας, οι εξαιρετικά λεπτές Plasma HD 8000, 7000 και 6500 series προσφέρουν επιπλέον προηγμένες δυνατότητες δικτύωσης με την αναβαθμισμένη υπηρεσία περιεχομένου Internet@TV. Παράλληλα είναι συμβατές με τα αναθεωρημένα πρότυπα του EnergyStar 4.0.

Η τελευταία σειρά των Blu-ray Players της Samsung, που παρουσιάστηκε στην έκθεση, περιλαμβάνει το BD-C6900, το Blu-ray Player που τιμήθηκε με το βραβείο “CES Best of Innovations 2010”. Το BD-C6900 διαθέτει ενσωματωμένο 3D playback και υποστηρίζει τα νέα πρότυπα 3D Blu-ray. Παράλληλα το BD-C7500 αποτελεί το λεπτότερο Blu-ray player έως σήμερα και το BD-C6500 συνδυάζει εξαιρετική απόδοση με υψηλή ταχύτητα. Βραβείο “ Best of Innovations 2010” έλαβε και το HT-C6730W Blu-ray Home Theater System. Η νέα σειρά Home Theater διακρίνεται για το νέο ρετρό σχεδιασμό στα ηχεία και την ολοκαίνουρια τεχνολογία Crystal Amplifier Pro της Samsung, που εξασφαλίζει ακριβή αναπαραγωγή ήχου και μηδαμινές παρεμβολές θορύβου.
zougla.gr