ΑΪΤΗ …ΣΕΙΣΜΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ,ΓΕΩΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Ή ΔΟΚΙΜΗ ΥΠΕΡΟΠΛΟΥ ?


haarp_4_1600x1200_wallpaperΓράψαμε τον προηγούμενο Νοέμβριο εδώ,σχετικά με τίς νέες δυνατότητες που ανοίγει η έρευνα της φυσικής ξεκινώντας απο την κληρονομιά του  Τέσλα και με βασικούς στυλοβάτες μιά μικρή ομάδα Ελλήνων επιστημόνων καταξιωμένων στην κορυφή του τομέα τους.Δεν δώσαμε την πρέπουσα προσοχή τότε στίς όποιες παρενέργειες και πιθανότητες ανεξέλεγκτης διαφυγής του ελέγχου των πειραμάτων που αναφέρονταν.Νεώτερες δημοσιογραφικές πληροφορίες και όχι μόνο ,δίνουν μια "άλλη"  διάσταση στο επιστημονικό  "κατόρθωμα" ,και δει αυτό του ελέγχου του απο σκοτεινούς κύκλους στρατοκρατών καλυπτόμενων πίσω απο αμυντικές δαπάνες αντιμαχόμενων αυτοκρατοριών του πλανήτη μας ,που όχι μόνο συνεχίζουν τον ψυχρό πόλεμο αλλά έχουν προστεθεί κι άλλοι παίκτες στο κυνήγι της υπεροπλίας αδιαφορώντας  όλοι τους για οποιεσδήποτε  "παράπλευρες απώλειες" στο περιβάλλον και σε ανθρώπινες ζωές. Ολα αυτά δίνουν μια άλλη διάσταση στα δραματικά γεγονότα που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια τα οποία είναι γεμάτα απο τσουνάμια,σεισμικές διεγέρσεις,(οι οποίες πάνω που άρχισε να εξελίσετε ένα σύστημα έγκαιρης πρόβλεψης των,πολεμήθηκε και απαξιώθηκε)κατολισθήσεις τεραστίων βουνοπλαγιών, απόροια κι'ετσι έντονων καιρικών φαινομένων.Καιρικά φαινόμενα,πρωτόγνωρης έντασης και διάρκειας με ανυπολόγιστες  υλικές και όχι μόνο ζημιές,τα περισσότερα των οποίων ενώ μέχρι προχθές ήταν προβλέψιμα απο τις αρμόδιες υπηρεσίες πρόβλεψης ,τώρα στημένες στόν τοίχο και αναγκασμένες να σηκώνουν τα χέρια ψηλά και να επικαλούνται τις εξαιρέσεις των κανόνων και τον "άγνωστο παράγοντα" στις καταγεγραμμένες στατιστικές τους ,για να δικαιολογήσουν την αδυναμία τους.Μελετήστε με προσοχή το παραπάνω άρθρο του Νοεμβρίου,δεν χρειάζονται γνώσεις για να εντοπίσετε ανάμεσα του τις τρομερές δυνατότητες αυτής της τεχνολογίας που αναφέρω σχετικά με τα παραπάνω δραματικά γεγονότα. Μελετήστε τις παρακάτω αναδημοσιεύσεις με τις τις φήμες και τα όποια νοήματα "βγαίνουν" πίσω απο τις λέξεις τους.Κρατήστε αυτή τη……
σειρά ανάγνωσης και τα συμπεράσματα θα ρθούν μόνα τους και αβίαστα στον καθένα μας.
Να σημειώσουμε πως δεν προβάλουμε κανένα δημοσιογράφο , περιοδικό  ή ΜΜΕ.Ένα συνδυασμό πληροφοριών απο διάφορες πηγές κάνουμε ,με δημοσιεύματα φαινομενικά αθώα ,που μπορεί και να είναι,και χρησιμοποιώντας κοινή λογική βγάλαμε κάποια δικά μας συμπεράσματα,  το εύρος των οποίων συμπερασμάτων που βγαίνουν τονίζω αβίαστα είναι που θα βάλει σε σκέψεις και αυτούς που δεν δέχονται ούτε "λέπι" για την ύπαρξη κάποιος συνωμοσίας.Τα συμπεράσματα που θα βγάλετε εσείς είναι καλοδεχούμενα εδώ πρός συζήτηση  και διάλογο.
α)   Το δημοσίευμά μας  του Νοεμβρίου . Πηγή  Εφημ.  :  Βήμα .
β)   Ο σεισμός (στην Αϊτή) προκλήθηκε από δοκιμή νέου αμερικανικού υπερόπλου
ATT000011Πληροφορία που προήλθε από τον ρωσικό στόλο, αναφέρει ότι ο σεισμός της Αϊτής προκλήθηκε από δοκιμή νέου αμερικανικού «σεισμικού όπλου», το οποίο δοκιμάστηκε με το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί εναντίον του Ιράν.  Παρόμοια αποκάλυψη έκανε και ο πρόεδρος της Βενεζουέλα Ούγκο Τσάβεζ, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για υπόγεια αμερικανική δοκιμή ενόψει του πολέμου με το Ιράν..
  Πληροφορία του τηλεοπτικού σταθμού Russia Today, αναφέρει ότι και η Μόσχα έχει κατηγορηθεί για την κατοχή και χρήση παρόμοιου όπλου.
  Το 2002 ηγέτης πολιτικού κόμματος στη Γεωργία είχε κατηγορήσει τη Ρωσία ότι επίτηδες προκάλεσε σεισμική δόνηση στη Γεωργία.
  Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες   αναφέρουν ότι τον προηγούμενο μήνα ανάλογη «σεισμική δοκιμή» είχαν πραγματοποιήσει οι ΗΠΑ και στον Ειρηνικό, με αποτέλεσμα να προκληθεί σεισμική δόνηση μεγέθους 6.5 Ρίχτερ, που έγινε αισθητή και στην πόλη Εύρηκα της Καλιφόρνια.
  Με τον τρόπο αυτό επιβεβαιώνεται η υποψία πως "κάτι γνώριζαν οι ΗΠΑ" και για το λόγο αυτό είχαν "προτοποθετήσει"  στο νησί τον υποδιοικητή του Νότιου Στόλου ναύαρχο P. K. Keen. Για να βρίσκεται εκεί και να επιβλέψει στην διακίνηση της βοήθειας που "αν χρειαζόταν" θα έστελνα εκεί οι ΗΠΑ.
  Οι δοκιμές αυτές εντάσσονται στο πρόγραμμα  High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP), που μπορεί να προκαλέσει καιρικές ανωμαλίες, όπως πλημμύρες, ξηρασίες και τυφώνες.
  Μελετητές, έχουν συνδέσει το πρόγραμμα αυτό με το ενδεχόμενο να είχε δοκιμαστεί και στην πρόκληση του σεισμού 7,8 Ρίχτερ που είχε σημειωθεί στην κινεζική πόλη Sichuan στις 12 Μαΐου 2008.
  Το πρόγραμμα αυτό δοκιμάζεται στις ΗΠΑ από το 1970 και αρχικά είχε επικεντρωθεί στη δημιουργία "shockwave bombs".
  Η Ρωσία είχε ήδη καταγγείλει τον αμερικανικό στρατό ότι χρησιμοποιεί παρόμοια όπλα και ότι τα είχε χρησιμοποιήσει πτοκαλώντας τον φονικό σεισμό των 7,2 Ρίχτερ στο Αφγανιστάν, το Μάρτιο του 2002.
  Στα μέσα του 1990 στην Κρατική Δούμα της Ρωσίας είχε γίνει επερώτηση από 90 βουλευτές που υποστήριζαν ότι οι ΗΠΑ δημιουργούν ένα νέο γεωφυσικό όπλο που μπορεί να προκαλέσει αναταράξεις στον φλοιό της Γης με υψηλής συχνότητας ραδιοκύματα".
Η τραγωδία του σεισμού  ευκαιρία για νέα αμερικανική κατοχή
Το μόνο που είχαν να μας πουν τα ΜΜΑ (Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης) για την μετασεισμική πολιτική διάσταση της τραγωδίας της Αϊτής, είναι ότι ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβεζ, ξεσπάθωσε για την αποστολή ισχυρής αμερικανικής δύναμης στο πολύπαθο νησί της Καραϊβικής. «Ανθρωπιστική επιχείρηση» άραγε, η ευκαιρία  για νέα κατοχή;
Αυτή είναι η δεύτερη «ειρηνική» στρατιωτική απόβαση των Αμερικανών στο νησί -προτεκτοράτο τους κι όχι μόνο μετά το 1994.
  Πόσα πρέπει να ξεχνάμε; Για την μακρά ιστορία των αμερικανικών επεμβάσεων στο νησί. Ο καταστροφικός σιεσμός εμφανίστηκε στοην παγκόσμια κοινή γνώμη ως αφορμή για μια νέα αμερικανική στρατιωτική επέμβαση.
  Ο αρχηγός του αμερικανικού Γενικού Επιτελείου στρατηγός Mike Mullen επιβεβαίωσε ότι στην Αϊτή θα σταλούν 9-10.000 στρατιώτες και δύο χιλιάδες πεζοναύτες. (American Forces Press Service, January 14, 2010).
Το 1804, η Αϊτή, αποκηρύσσοντας την γαλλική κυριαρχία (Ναπολεόντια), γίνεται το πρώτο στον κόσμο, ανεξάρτητο κράτος Μαύρων.
  Οι ΗΠΑ αρνούνται να αναγνωρίσουν  τη νέα Αϊτινή Δημοκρατία και επιβάλλουν οικονομικό αποκλεισμό (embargo) που διατηρήθηκε ως το 1862.
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες καταλαμβάνουν το νησί το 1915 «για να υποστηρίξουν τα εκεί αμερικανικά συμφέροντα» και η Αϊτή παραμένει υπό την κατοχή τους ως το 1934. Από τότε διατηρούν την «υψηλή κυριότητα». Μια και το πάμφτωχο νησί οφείλει πλέον 40 εκατομμύρια $ που πήρε η κρατική τράπεζα Banque Nationale ιδιοκτησία Νεοϋρκέζικης Τράπεζας. Αποτέλεσμα ήταν ένα χρηματο-πιστωτικό σύστημα που διοχέτευε τον πλούτο της χώρας σε offshore πιστωτές αντί να γίνονται επενδύσεις στην ίδια τη χώρα.
Οι αμερικανικές αρχές κατοχής δημιούργησαν μεθοριακή γραμμή ανάμεσα στην Αϊτή και τη Δομινικανή δημοκρατία. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, μόλις έφυγαν οι αμερικανοί, ο Δομινικανός δικτάτορας Τρουχίλιο να διατάξει τη σφαγή όσων Αϊτινών ζούσαν από την «εδώ» πλευρά των συνόρων. Στην τριήμερη σφαγή, δολοφονήθηκαν περίπου 20.000 Αϊτινοί στο πλαίσιο μιας εθνοκάθαρσης που ονομάστηκε Antihaitianismo (αντι-αϊτινισμός).
  Στην Αϊτή, ο δικτάτορας "Papa Doc" Duvalier χρησιμοποίησε ανάλογη μέθοδο για τους πολιτικούς τους αντιπάλους με αποτέλεσμα να εξοντώσει στο διάστημα 1957-1986 περί τους 30.000 Αϊτινούς.
  Η διεφθαρμένη οικογένεια Ντυβαλιέ κυβέρνησε ελέω ΗΠΑ αυτό το διάστημα την Αϊτή το 1971, διαδέχθηκε τον "Papa Doc", ο γιος του "Baby Doc". Το 1986, μεγάλες διαδηλώσεις εναντίον του "Baby Doc" υποχρέωσαν τις ΗΠΑ να κανονίσει να διαφύγει ο Ζαν-Κλωντ Ντυβαλιέ και η οικογένειά του στην Γαλλία διορίζοντας στρατιωτική κυβέρνηση.
  Το Δεκέμβριο του 1990 ο πρώην κληρικός Jean-Bertrand Aristide εκλέγεται πρόεδρος μετά από γενικές εκλογές στις οποίες κέρδισε τα δύο τρίτα των ψήφων. Το 1991 στατιωτικό πραξικόπημα υποχρεώνει τον Αριστίντ να φύγει εξόριστος. Το 1994 ο Αϊτινός στρατηγός Raoul Cedras ζητά την μεσολάβηση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Κάρτερ να αποτρέψει νέα αμερικανική στρατιωτική επέμβαση που ετοίμαζε ο τότε πρόεδρος Μπιλ Κλίντον. Το Ιδρυμα Κάρτερ αναλαμβάνει αποστολή στην Αϊτή, με επικεφαλής τον δημοκρατικό γερουσιαστή Sam Nunn, και τον πρώην Επιτελάρχη Colin Powell. Η ομάδα διαπραγματεύεται την ειρηνική αποχώρηση της στρατιωτικής χούντας και την ειρηνική είσοδο αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων της επιχείρησης «Διατήρηση της Δημοκρατίας». Οι Αμερικανοί επιβάλλουν την επιστροφή του Αριστίντ στην εξουσία, ο οποίος με την επιστροφή του διαλύει τον Αϊτινό στρατό και δημιουργεί στρατοχωροφυλακή. Ο Αριστίντ αποχωρεί από την εξουσία το 1996, αφού έχει συμπληρώσει την «πενταετή θητεία του». Τον διαδέχθηκε ο Rene Preval που είχε διατελέσει πρωθυπουργός του.
    Παρόλο που ανακοινώθηκε πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ και ο πρόεδρος Πρεβάλ  μίλησαν στο τηλέφωνο, δεν διευκρινίσθηκε αν συζητήθηκε το ζήτημα της εισόδου και ανάπτυξης των αμερικανών στρατιωτικών στην Αϊτή.
Απο το  περιδικό  Στύξ     έγραψε  ο    Μπετινάκης Κώστας.
γ)    Ποιος προκάλεσε τον πρώτο τεχνητό σεισμό;


                Ο Τέσλα και το υπερόπλο «Haarp»
       Ο Μέγας Σέρβος επιστήμων και εφευρέτης, Νίκολα Τέσλα, δημιούργησε το 1898 μια μηχανή παραγωγής σεισμών. Η «μηχανή σεισμών» του Τέσλα, γνωστή  και ως «ταλαντωτής Τέσλα» (Tesla Oscillator), είχε μήκος 30 εκατοστά περίπου και βάρος   δύο λίβρες .
Το 1898, το εργαστήριο του Τέσλα στη Νέα Υόρκη στην οδό Houston  48 ,   τινάχτηκε σχεδόν στον αέρα από αυτή την  συσκευή , που  λειτούργησε με πίεση αέρα πέντε λιβρών που παρείχε μια μικρή ατμομηχανή.
Το περιστατικό, το απεκάλυψε ο ίδιος ο Τέσλα  στην  New York World, στις 11 Ιουλίου 1935, λέγοντας ότι ο σεισμός στην γειτονιά, που προκάλεσε την κινητοποίηση της αστυνομίας και ασθενοφόρων, ήταν αποτέλεσμα της μηχανής του.
  Το περιστατικό αυτό καταγράφηκε στην επιστήμη  ως το «Συμβάν Τέσλα».
  Ο Τέσλα πειραματιζόταν  για να βρει  τρόπους να διαβιβαστεί κινητήρια δύναμη μέσω της γης!
  Πίστευε ότι  μεγάλοι  ταλαντωτές, 100-200 φορές μεγαλύτεροι από τη μηχανή που κατασκεύασε , θα μπορούσαν να διαβιβάσουν τη χρησιμοποιήσιμη κινητήρια δύναμη οπουδήποτε τον σε ολόκληρο πλανήτη.
  Η συσκευή Τέσλα  μπορούσε  να εντοπίσει  σκάφη,  υποβρύχια και  κτήρια οπουδήποτε  στον πλανήτη.
   Ο Τέσλα εξέφρασε μεγάλο προβληματισμό για τα αποτελέσματα  της τεχνολογίας που ανακάλυψε, και τούτο διότι μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχο του ανθρώπου άπαξ και αρχίσει η ταλάντωση εντός του εσωτερικού της Γης.
Αυτή η ταλάντωση μπορεί να διαλύσει τη Γη σε κομμάτια.
   Τον Ιανουάριο του 1978, το περιοδικό «Specula», δημοσίευσε άρθρο που περιέγραφε το φαινόμενο που μπορούσε να παραχθεί εντός της Γης σύμφωνα με το  «Συμβάν Τέσλα».
   Σύμφωνα με το άρθρο , τα ηλεκτρομαγνητικά σήματα ορισμένων συχνοτήτων τα οποία διαβιβάζονται εντός της Γης, δύνανται να σχηματίσουν στάσιμα κύματα στο εσωτερικό της. Σε ορισμένες περιπτώσεις σε αλληλουχία με τα στατικά κύματα δύνανται να προξενηθεί μια διάσπαση του τεραστίου ηλεκτρομαγνητικού ρεύματος της Γης και να τροφοδοτήσει και  να ενισχύσει τα εξ επιρροής στατικά κύματα .
   Κατ’ αυτόν τον τρόπο, τα στατικά κύματα ενισχύονται διότι τροφοδοτούνται με περισσότερη ενέργεια από εκείνη που τροφοδοτήθηκε από την επιφάνεια της Γης. Με την τεχνική της μετρήσεως της επιδράσεως (interferometer techniques) γιγάντια στατικά κύματα δύνανται να συνδυασθούν για να παράγουν στενή δέσμη μιάς μεγάλης ενέργειας. Αυτή η συγκεντρωμένη ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς παραγωγή σεισμών σε μεμακρυσμένα σημεία.
  Όλοι οι επιστήμονες, συμφωνούν ότι  θεωρητικά και κάτω από ορισμένες συνθήκες η συντονισμένη ταλάντωση μπορεί να λάβει χώρα, αλλά οι διαφωνούντες επισημαίνουν ότι πρακτικά δεν μπορεί να συμβεί γιατί απαιτούνται αστρονομικά ποσά ενέργειας.
  Επομένως όποιος μπορούσε να παράγει την αναγκαία ενέργεια θα είχε και το υπερόπλο του Τέσλα.
  Από το 1898  έχουν περάσει 112 χρόνια.
  Όμως τον Απρίλιο του 1997, ο τότε  υπουργός Αμύνης των ΗΠΑ κ.Ουίλιαμ Κοέν, έκανε την ακόλουθη περίεργη και πολυσήμαντη δήλωση: «Ορισμένοι αναπτύσσουν  ένα ηχητικό τύπο τρομοκρατίας, ώστε να μπορούν  να αλλάξουν το κλίμα , να κάνουν από μακριά σεισμούς και να προκαλούν εκρήξεις  ηφαίστειων, διά της χρήσεως ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων»
Πηγή  :   (American Secretary of Defense William S. Cohen, April 1997).

  δ)           Nikola   Tesla .  1856 – 1943

Teslaat23 Tesla2 portret3
Μερικές από τις πιό ξεχωριστές εφευρέσεις του τέσλα:
 • Ραδιοφωνική εφαρμογή Ασύρματος ! (παρουσίασε  αρχικά μια συσκευή για τη ραδιοφωνική μετάδοση και υποδοχή φωνής το 1893 κατά τη διάρκεια μιας  διάλεξης στο Σαιντ Λούις ενώπιον της εθνικής ένωσης ηλεκτρικού φωτός). Αυτό έγινε 11 έτη πριν από το πρώτο  δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ασυρμάτου στόν  Marconi. Το αμερικανικό ανώτατο δικαστήριο συμφώνησε τελικά να δοθεί  στον Tesla αυτό. (μεταθανάτια) «Tesla V. Marconi», υπόθεση 369, τον Ιούνιο του 1944
 • Ο Tesla  eφηύρε τη Πολυφασική  ηλεκτρική δύναμη – όλα τα παρόντα polyphase συστήματα προέρχονται από τη μεγαλοφυία του Tesla!
 • Οι καταρράκτες του Νιαγάρα ήταν οι πρώτες   εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας παγκοσμίως των π εμπορικών τριφασικών γεννητριών εναλλασσόμενου ρεύματος οι πινακίδες στις ογκώδεις γεννήτριες έφεραν την επωνυμία του Tesla.
 • Μετάδωσε  Ισχυρό  εναλλασσόμενο ρεύμα στο Buffalo, Νέα Υόρκη(Σ.σ.Μαλλον ασύρματα.). Ήταν ο Tesla που καθόρισε τα πρότυπα των 60 Hz για τη Βόρεια Αμερική εργαζόμενος για Westinghouse.
 • Ο Tesla  έφηυρε και μελέτησε τις άνευ επαφής  σύγχρονες επαγωγικές μηχανές . Όλη η ιστορία αυτών των μηχανών "οδηγεί"  πίσω στον Tesla.
 • Χωρίς πτερύγια στρόβιλοι και αντλίες  Tesla
 • Ασύρματες έννοιες μετάδοσης ηλεκτρικής Ισχύος.
 • Ασύρματος τηλεχειρισμός (ο Tesla παρουσίασε  μια ασύρματα ελεγχόμενη βάρκα 1898!)
 • Απολυμαντική επεξεργασία του νερού με το όζον.Tesla
 • Φθορισμού φώτα  (ο Tesla  φώτισε  το εργαστήριό του με αυτά τα 40 έτη προτού να γίνουν διαθέσιμα στο εμπόριο!)
 • Σύγχρονη ηλεκτρομηχανική διόρθωση των υψηλών τάσεων  Tesla
 • Gas-Tube διόρθωση και διόρθωση μέσω της απαλλαγής κορώνας (ίδρυμα της ξηρογραφίας) Tesla
 • Ακτίνες X   Tesla (3 έτη πριν ο Roentgen τους ξανά -ανακαλύψει πάλι!)
Στο Nikola   Tesla χορηγήθηκαν 221 διπλώματα ευρεσιτεχνίας
παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων 113 αμερικανικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας