Νέα φωτογραφία του "προσώπου στον Άρη" αποκαλύπτει!

 Η φωτογραφία (κλικ για μεγέθυνση) με το περίφημο "πρόσωπο του Άρη" έγινε αφορμή για δεκάδες σενάρια επί σεναρίων με βασικό άξονα την εξωγήινη παρουσία στον κόκκινο πλανήτη. Μία εικόνα που τραβήχτηκε τον Ιούλιο του  1976 από το σκάφος Viking 1 της NASA και απεικόνιζε έναν "μυστηριώδη" σχηματισμό που έμοιαζε με ανθρώπινο πρόσωπο! Οι θεωρίες πολλές, με πιο ακραία εκείνη που έκανε λόγο για χαλάσματα εξωγήινης πόλης που υπήρχε κάποτε στην επιφάνεια του Άρη!










  


 

  Σήμερα μία νέα φωτογραφία που δημοσιοποιήθηκε από τη NASA έρχεται να δώσει τέλος στα "συνωμοσιολογικά σενάρια"!  Πρόκειται για την μέχρι σήμερα υψηλότερης ευκρίνειας εικόνα της περιοχής, η οποία έχει ληφθεί από το σκάφος Mars Reconnaissance Orbiter και την μηχανή  HiRISE της NASA.
  Όπως φαίνεται σε αυτήν το ...
διάσημo "πρόσωπο του Άρη" δεν είναι τίποτε παραπάνω από έναν μεγάλο, βραχώδη λόφο στη μέση μίας ερήμου του κόκκινου πλανήτη.  Η φωτογράφιση έγινε από απόσταση μόλις 300 χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια του Άρη και αποτελεί το κοντινότερο πλάνο που έγινε ποτέ στο "πρόσωπο".
  Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για "έναν μύθο δεκαετιών που έσβησε χάρη στην υψηλή τεχνολογία"! Οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας ανά τον κόσμο μιλούν απλώς για μία ακόμη προσπάθεια αποπροσανατολισμού εκ μέρους της NASA. Εσείς, αφού μελετήσετε την εικόνα (κλικ για μεγέθυνση) , επιλέγετε την δική σας εκδοχή!












 

  http://www.pyles.tv/News/theories-synomosias/new_photo_mars_face.aspx