Κρίμα και άδικο..

Ένας ακόμη άνθρωπος, χάθηκε έτσι άδικα απο τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα.. Ο άτυχος 52χρονος ήταν πατέρας δυο παιδιών.. Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης σε δηλώσεις του είπε: «Έχασα ένα πολύτιμο φίλο και έναν άξιο συνεργάτη. Οι ένοχοι θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη». Αυτό που προκαλεί πολλά ερωτηματικά, είναι πως η βόμβα κατάφερε να φτάσει στο γραφείο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη.. Οι πληροφορίες λένε πως είχε χαλάσει ο ανιχνευτής εκρηκτικών ωστόσο στενός συνεργάτης του υπουργού διέψευσε αυτή την πληροφορία.

Εκτιμάται ότι η βόμβα εξερράγη ...όταν ο υπασπιστής του υπουργού άνοιγε το δέμα. Πιθανολογείται.. επίσης ότι το δέμα προοριζόταν για τον κ. Χρυσοχοΐδη.

Πρόκειται για πρωτοφανές τρομοκρατικό χτύπημα που σημειώθηκε στην καρδιά του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ένα από τα πιο ασφαλή κτήρια και κάτω από τη μύτη της ΕΥΠ, που στεγάζεται στον ακριβώς πάνω όροφο από αυτόν που σημειώθηκε το τρομοκρατικό χτύπημα.

Στο σημείο της έκρηξης βρέθηκε χθες το βράδυ και ο Πρωθυπουργός όπου έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Εκφράζω την οδύνη και την αγανάκτησή μου, την οδύνη και την αγανάκτηση που νιώθει κάθε Έλληνας πολίτης, για τη σημερινή τρομοκρατική επίθεση, που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής.

Σε μια περίοδο που η χώρα και ο λαός μας δίνουν μια καθημερινή μάχη για την έξοδο από την κρίση, άνανδροι δολοφόνοι θέλουν να πλήξουν την ομαλότητα και τη δημοκρατία μας, την Ελληνική κοινωνία, τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών και τις θυσίες που σήμερα κάνουν για να ορθοποδήσει ο τόπος.

Όσοι επενδύουν στην ανομία και τη βία θα λάβουν την απάντησή τους όχι μόνο από την πολιτεία, αλλά από την κοινωνία μας στο σύνολό της. Ο σκοπός των τρομοκρατών δεν θα επιτευχθεί. Η κυβέρνηση, η κοινωνία, οι πολίτες δεν τρομοκρατούνται. Εκφράζω, και προσωπικά και εκ μέρους της κυβέρνησης, τα θερμά μου συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας στην οικογένεια του αδικοχαμένου αστυνομικού Γιώργου Βασιλάκη
".