Τα έγγραφα Γκιόλβα με τα Απόρρητα όπλα: Σάλπιγγα θανάτου και Μπέβαρτον!



Επειδή πολλοί αναγνώστες του UFOs & Aliens Truth Greek community απόρησαν για κάποιες δηλώσεις του διαχειριστή της ιστοσελίδας μας, για το όπλο του Γεώργιου Γκιόλβα, το «Ηχητικό κανόνι υπερχαμηλής συχνότητας» ή αλλιώς με το κωδικό όνομα «Σάλπιγγα θανάτου», που πολλοί ακούτε και κανείς δεν έχει δει ποτέ… ορίστε κάποια δυσεύρετα έγγραφα που το παρουσιάζουν (όπως μας στάλθηκαν από αναγνώστη μας).
Τα έγγραφα, όπως θα διαβάσετε, παρουσιάζουν το «Ηχητικό κανόνι υπερχαμηλής συχνότητας», το Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας που πήρε γι’ αυτό ο Γεώργιος Γκιόλβας από το Υπουργείο Εμπορίου (σελίδα 1).
Το υπόμνημα με την περιγραφή και το πρώτο σχέδιο που κατέθεσε στο Υπουργείο Εμπορίου (σελίδες 2-6), αξιοσημείωτο να αναφέρουμε ότι εδώ αναφέρει ότι οι γνώσεις αυτές μας δόθηκαν στην αρχαιότητα από εξωγήινα όντα (σελίδα 4)
Το τελικό σχέδιο του υπερηχητικού όπλου (σελίδα 7), το υπόμνημα της έγκρισης και της χρηματοδότησης από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης (σελίδα 8).
Το υπόμνημα συνεργασίας ΕΑΒ και Γκιόλβα (σελίδα 9), το υπόμνημα από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης προς την ΕΑΒ για την ενίσχυση των ερευνητικών προγραμμάτων του Γκιόλβα (σελίδα 10).
Και τέλος μία φωτογραφία αλλά και ένα αρκετά αμφιλεγόμενο ...

Καλάς, οι Έλληνες των Ιμαλαΐων




Οι κάτοικοι της λευκής αυτής φυλής του Πακιστάν ισχυρίζονται πως είναι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Κι ενώ τους τελευταίους μήνες στα chart των δημοφιλέστερων θεμάτων, ο τάφος της Αμφίπολης καταλαμβάνει κατά διαστήματα την πρώτη θέση, έχοντας αναστήσει τον θρύλο του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παγκόσμια ενθύμηση, σε κάποια από τα μέρη που εκστράτευσε ο μεγάλος στρατηλάτης, υπάρχουν πολιτισμοί που θεωρούν πως κατάγονται από τον Σικάντα Ραζάν - τον Μέγα Αλέξανδρο - και τους στρατιώτες του. Ένας εξ' αυτών είναι η φυλή των Καλάς που ζει στο Πακιστάν, οι θρύλοι της οποίας σχετίζονται με τον μέγαλο ηγεμόνα και τους στρατιώτες του, ενώ όλα τα μέλη της  θεωρούν τους εαυτούς τους απόγονούς του.

Ρεπορτάζ : Νίκη Παπάζογλου

Οι Καλάς, είναι φυλή του ορεινού Πακιστάν και μέρους του Αφγανιστάν, η οποία ομιλεί δική της γλώσσα. Ο πληθυσμός της ανέρχεται περίπου στις 5.000 και παραδόξως, διαφέρει από τις γειτονικές φυλές, τόσο εθνολογικά, όσο και κοινωνιολογικά, αφού οι Καλάς είναι πολυθεϊστές εν μέσω τεραστίου μουσουλμανικού πληθυσμού.

Την διαφοροποίηση αυτή οι ίδιοι οι Καλάς την αποδίδουν στο γεγονός ότι έχουν ελληνική καταγωγή, όπως υποστηρίζουν, αφού θεωρούν τη φυλή τους μακρινή απόγονο των στρατευμάτων του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η γλώσσα τους, ινδοευρωπαϊκής προελεύσεως, παρουσιάζει στοιχεία από τα Περσικά, τα Σανσκριτικά και τα Ελληνικά, με λέξεις στις οποίες κάποιοι γλωσσολόγοι εντοπίζουν κοινές...

Πως εξαφανίστηκε η αρχαία Σπάρτη;


Μία φράση πασίγνωστη σε όλους μας είναι αυτή που κρύβει μέσα της την νοοτροπία ενός λαού που πέρασε στην ιστορία ως παράδειγμα έντιμης και λιτής ζωής. «ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς …» έλεγε η Σπαρτιάτισσα μητέρα στον γιο της, αποχαιρετώντας τον πριν φύγει για να πολεμήσει.
Η Αρχαία Σπάρτη, πόλη-κράτος στην Αρχαία Ελλάδα, έχει μείνει γνωστή στην παγκόσμια ιστορία για τη στρατιωτική δύναμή της, την πειθαρχία της και τον ηρωισμό της. Η φήμη της μεγάλη, η ιστορία της πλούσια και η καταστροφή της δυστυχώς,  χαρακτηρίστηκε από απίστευτη βαρβαρότητα.
Όλοι γνωρίζουμε ότι πολλοί θησαυροί της Αρχαίας Ελλάδας  λεηλατήθηκαν και καταστράφηκαν από διάφορους  ξένους «επισκέπτες»  που ήρθαν στη χώρα μας,  ιδιαίτερα κατά την περίοδο της  τουρκοκρατίας. Από όλους αυτούς όμως  κάποιος ξεχώρισε για την απληστία και για τις καταστροφές που προκάλεσε με βάναυσο μάλιστα τρόπο.
Το όνομά του αββάς Michel Fourmont, ο άνθρωπος που κυριολεκτικά εκθεμελίωσε την Αρχαία Σπάρτη. Απεσταλμένος του βασιλιά της Γαλλίας Λουδοβίκου IE", ο Γάλλος αρχαιοκάπηλος επιδόθηκε στο καταστρεπτικό του έργο με ιδιαίτερη σφοδρότητα. Για να γίνει περισσότερο αγαπητός στον βασιλιά του και να εξασφαλίσει την εύνοιά του, κυριολεκτικά ισοπέδωσε τα πάντα στο πέρασμά του.
Με ένα συνεργείο 60 ατόμων, επί 53 συνεχείς ημέρες σάρωσε σχεδόν τα πάντα στο Μυστρά, τη Σπάρτη και τις Αμύκλες. Ανακάλυψε περίπου 1.500 επιγραφές στην Ελλάδα, τις οποίες αφού πρώτα αντέγραψε μετά τις άφησε έκθετες ή τις κατέστρεψε. Διάφορα άλλα μικροτεχνήματα και ανάγλυφα τα φόρτωσε σε πλοία και τα έστειλε στη Γαλλία.
Για να αντιληφθεί κανείς την απίστευτη μανία του, αρκεί να διαβάσει αποσπάσματα από επιστολές που έστειλε σε φίλο του ή αποσπάσματα από το ημερολόγιο που κρατούσε.
«…επί 30 μέρες και πλέον 30, 40 και 60 εργάτες εκθεμελιώνουν, καταστρέφουν, εξαφανίζουν την πόλη της Σπάρτης.  Μου υπολείπονται 4 μονό πύργοι να καταστρέψω... Προς το παρόν ασχολούμαι με την καταστροφή των τελευταίων αρχαιοτήτων της Σπάρτης. Καταλαβαίνετε (αποτείνεται στον κόμη Maurepas) τι χαρά δοκιμάζω! Τα ισοπέδωσα όλα, τα εκθεμελίωσα όλα… από τη μεγάλη αυτή πολιτεία δεν απέμεινε πλέον λίθος επί λίθου».
«Εισέδυσα στη Μάνη. Εδώ και έξι εβδομάδες ασχολούμαι με την ολοκληρωτική καταστροφή της Σπάρτης! Γκρεμίζοντας τα τείχη, τους ναούς της, μην αφήνοντας πέτρα στην πέτρα θα κάνω και την τοποθεσία της άγνωστη στο μέλλον, για να την ξανακάνω εγώ γνωστή.  Έτσι θα δοξάσω το ταξίδι μου. Δεν είναι αυτό κάτι;».
Και ο παραλογισμός του συνεχίζεται… «…Εκτόνωσα το θυμό μου στην κυριότερη πόλη της περιοχής, την αρχαία Σπάρτη. Το βλέμμα μου έπεσε επάνω στα κτίσματα που κατά την γνώμη μου έκρυβαν θησαυρούς για τα Γράμματα.  Ήσαν κίονες, ανάβαθρα, ενεπίγραφες μετώπες. Ν’ αφήσω όλα αυτά σε άλλους (γιατί δεν είμαι εδώ ο μοναδικός ερευνητής), θα ήταν έλλειψη καλού γούστου, θα ήταν αδιαφορία για την τιμή του έθνους μου, θα σήμαινε πως είμαι ανάξιος να αντιληφθώ τις προθέσεις του βασιλιά μου και να εκπληρώσω τις διαταγές μου. Εσκόρπισα στον άνεμο την τέφρα του Αγησιλάου, εισήλθα στον τάφο του Λυσάνδρου και ανεκάλυψα τον τάφο του Ορέστου».
Τα κατορθώματα του Michel Fourmont έγιναν γνωστά στο Παρίσι και οι προϊστάμενοί του έσπευσαν οργισμένοι να τον ανακαλέσουν τον Απρίλιο του 1730. Επιστρέφοντας στην πατρίδα του δέχτηκε δριμύτατες επιθέσεις από τους πνευματικούς κύκλους για το καταστροφικό του έργο και οι κριτικοί της χώρας του τον τιμώρησαν με τον καλύτερο τρόπο. Χωρίς τα πρωτότυπα, η γνησιότητα του επιγραφικού καταγραφικού έργου του, αμφισβητήθηκε εκ θεμελίων.

 http://www.echoes.gr/

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για την Ιπποκράτειο Διατροφή


Τον 4ο π.Χ. αιώνα ο Ιπποκράτης δίδασκε μέσα από τον πασίγνωστο αφορισμό του ότι: «Φάρμακό σας ας γίνει η τροφή σας και η τροφή σας ας γίνει φάρμακό σας».
Μετά από χίλια επτακόσια περίπου χρόνια σιγής αρκετοί σύγχρονοι επιστημονικοί φορείς του πλανήτη μας, ύστερα από σχετικές μελέτες και πειραματισμούς αναγνώρισαν πρόσφατα, ότι ο Κώος ιατροφιλόσοφος είχε δίκιο.
Στο «Περί Διαίτης» έργο του (παρ. 2) ο Ιπποκράτης αναφέρει: «Θεωρώ ότι όποιος πρόκειται να συγγράψει ορθά για την ανθρώπινη διατροφή, πρέπει πρωτίστως να γνωρίζει και να διακρίνει την ανθρώπινη φύση γενικά, να γνωρίζει τα στοιχεία από τα οποία ο άνθρωπος συνετέθη εξ αρχής και να διακρίνει από ποια μέρη ελέγχεται.
Αν αγνοεί την αρχική σύνθεση της ζωής, δεν θα καταφέρει να κατανοήσει τι προκαλούν εκείνα τα συστατικά της και αν δεν γνωρίζει ποια κατάσταση επικρατεί στο σώμα, δεν θα κατορθώσει να συστήσει ωφέλιμη διατροφή για τον άνθρωπο.
Εκτός όμως από αυτά ο συγγραφέας πρέπει να γνωρίζει και τον ρόλο που παίζουν όλες οι τροφές και τα ποτά που συνθέτουν την διατροφή μας, ποια δύναμη έχει το καθένα από τη φύση, την ανάγκη και την ανθρώπινη επεξεργασία.
Πρέπει να γνωρίζει κανείς πώς μπορεί να μειώσει την δύναμη που έχει δώσει η φύση στις ισχυρές ουσίες και πώς με την επεξεργασία να προσθέτει δύναμη στις ανίσχυρες, ανάλογα πάντοτε με την περίσταση». Εδώ βρίσκονται και οι βασικές αρχές και νόμοι της σύγχρονης Ολιστικής Διαιτολογίας, που βασίζονται αφενός μεν στους γενικούς κανόνες της υγιεινής διατροφής, αφετέρου δε στην προσωπική ιδιοσυγκρασία κάθε ανθρώπου ανάλογα με τις τάσεις, την κληρονομικότητα και την παθολογία του.
«Όλα όσα τρώει ή πίνει σήμερα ο άνθρωπος είναι φανερά απαλλαγμένα απ’ τους ακραίους και ισχυρούς χυμούς· για παράδειγμα ο άρτος σιταρένιος ή κρίθινος και τα παρόμοια δημητριακά. Οι τροφές αυτές, ακόμη κι αν τρώγονται σε αφθονία, δημιουργούν ελάχιστη διαταραχή και φθορά των δυνάμεων του σώματος, αντιθέτως δε συντελούν στη δύναμη, την ανάπτυξη και τη θρέψη, επειδή είναι τροφές σωστά συνδυασμένες και δεν περιέχουν τίποτε ακραίο και ισχυρό, παρά αποτελούν απλό, ολοκληρωμένο κι εύπεπτο σύνολο για τον άνθρωπο» («Περί Αρχαίης Ιητρικής» παρ. 14).
Ο ένζυμος άρτος (ψωμί με προζύμι) ήταν γνωστός στους αρχαίους Έλληνες τουλάχιστον από τις αρχές της 5ης π.Χ. χιλιετίας και εθεωρείτο μαζί με τους άλλους καρπούς ιερό δώρο της θεάς Δήμητρας προς τους ανθρώπους. Κατά τη Μινωική, τη Μυκηναϊκή και την Κλασική περίοδο τα δημητριακά αποτέλεσαν τη βάση διατροφής των Πελασγών ολόκληρης της Μεσογείου.
Η καλλιέργεια των δημητριακών με τον μύθο της ελεύσεως της θεάς Δήμητρας στην Ελευσίνα και του μυθικού βασιλιά Νεοπτόλεμου, που διέδωσε την τέχνη της καλλιέργειας σε όλο τον πλανήτη, χάνεται ακόμη βαθύτερα στο χρόνο και στις απαρχές του μεγάλου παγκόσμιου πολιτισμού των Ολύμπιων θεών και δείχνει την αξία που έδιδαν οι άνθρωποι εκείνης της εποχής στα δημητριακά.
Ήταν βάση διατροφής της Χρυσής Εποχής των ανθρώπων, όπως μας λέει ο Ησίοδος στο έργο του «Έργα και Ημέραι» και η βασική τροφή των Πυθαγορείων: «Για το γεύμα τους χρησιμοποιούσαν αποκλειστικά άρτο και μέλι» (Ιάμβλιχος «Περί Πυθαγορικού Βίου» παρ. 97).
Η πανάρχαια λέξη σίτισις – σιτίζομαι, που σημαίνει τρώγω -τρέφομαι, βασίζεται στον σίτο. Τα λαγάνια ή μακαρόνια (λάγανον= λεπτό φύλλο ζυμαρικού: Λεξικό Σκαρλάτου Βυζαντίου) κατά την παλαιά ονομασία τους είναι ελληνική ανακάλυψη των Πελασγών της Μεγάλης Ελλάδος. Οι Ρωμαίοι μετά την κατάκτηση της Σικελίας (και οι Ιταλοί σήμερα) έκαναν τα λαγάνια – μακαρόνια εθνικό τους φαγητό.
Όσο πιο άσπρα και επεξεργασμένα είναι τα δημητριακά και το ψωμί που τρώμε, τόσο λιγότερη είναι η ζωοποιητική τους δύναμη και η θρεπτική τους αξία. Μάλιστα με τον χημικό τρόπο που σήμερα επεξεργάζονται και παράγονται από τις βιομηχανίες τροφίμων, αποτελούν κίνδυνο για την δημόσια υγεία. Τα λευκά άλευρα περιέχουν μόνο άμυλο, που προέρχεται από το κέντρο του σπόρου και είναι πολύ φτωχό σε ηλιακή ενέργεια και θρεπτικά συστατικά. Η αγνή διαδικασία της ολικής αλέσεως, της ζυμώσεως και του σωστού ψησίματος αποτελούν προσπάθειες του αρχαίου ...

Δείτε γιατί οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν τοσο έξυπνοι!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
Πολλές φορές η σύγχρονη επιστήμη έχει σκύψει στον τρόπο διατροφής και ζωής των αρχαίων και έχει μελετήσει αρχαία συγγράμματα σε μια προσπάθεια να απαντήσει και σε ένα απλό ερώτημα πέρα απo
τα πολυσύνθετα. Γιατί οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ήταν τόσο έξυπνοι; Η απάντηση για πολλούς είναι μια και στηρίζεται στις αρχές που έθεσε ο πατέρας της Ιατρικής ο Ιπποκράτης, που έλεγε «νους υγιής εν σώματι υγιεί» και «φάρμακο σου είναι η τροφή σου».
Στηριζόμενη σε αυτές τις ρήσεις, η κ. Δήμητρα Τυλλιανάκη, χειρουργός οδοντίατρος, αν και ξεκίνησε από την κλασική ιατρική, στην πορεία ασχολήθηκε και με την ομοιοπαθητική αλλά και τη διεξοδική μελέτη των διατροφικών συνηθειών στις εποχές του Ιπποκράτη και του Πυθαγόρα.
Ο λόγος που το έκανε ήταν για να απαντήσει σε ένα ερώτημα που τη βασάνιζε έντονα. «Γιατί παρά την εξέλιξη της ...